PRIVATNOST PODATAKA

Muzej Teatar d.o.o. obavezuje se da  pruži zaštitu ličnim podacima svih korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima, potrebnim za ispunjenje naših Vaših zahteva; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima, kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla.

Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (kao što su ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

Muzej Teatar d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti lične podatke Kupca niti registrovanog korisnika trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza.

 Svi zaposleni Muzej Teatar d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl.) Muzej Teatar ima pravo da koristi isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti, te u druge svrhe unapređenja korisničkog iskustva na sajtu i saradnji sa nama.

Muzej Teatar informiše Kupce i registrovane korisnike o načinu korišćenja prikupljenih podataka te im redovno daje mogućnost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje.

U slučaju promene bilo kog ličnog podataka (npr. mesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan da o promeni obavesti Muzej Teatar. U slučaju promene o kojoj nije obavešten, Muzej Teatar ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbine odnosno isporuke proizvoda.

Osim u slučaju internet porudžbine ili registracije na portalu www.kozmetikateatar.com, Muzej Teatar d.o.o. neće kupcu, slati elektronske poruke ako on na to nije izričito pristao. Podaci koje unosite u porudžbenicu služe isključivo za izdavanje računa, prema zakonima Republike Srbije. Broj telefona se koristi za isporuku.

Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na stranice domena www.kozmetikateatar.com a ne na spoljne stranice na koje upućuju linkovi ka  www.kozmetikateatar.com domenu.